Over Zero Bookings

gespecialiseerd in boekingen van Nederlandstalige artiesten

Passie voor nederlandse artiesten

Zero Bookings is hét boekingsbureau voor Nederlandstalige artiesten. Wij zijn een gepassioneerd team van muziekliefhebbers en professionals die zich inzetten om uw evenement onvergetelijk te maken met de beste Nederlandstalige artiesten.

Ons bedrijf heeft jarenlange ervaring in de muziekindustrie en heeft samengewerkt met de grootste namen in de Nederlandse muziekwereld. Of het nu gaat om een privéfeest, bedrijfsevenement, festival of een ander soort evenement, wij hebben de kennis en expertise om de juiste artiesten te boeken die perfect passen bij uw wensen en budget.

PERSOONLIJKE SERVICE

Ondanks alle online mogelijkheden doen wij het liefst persoonlijk zaken. Kennismaken dus om uw vragen en wensen te bespreken. Ook laten wij u graag kennismaken met onze definitie van service. Op basis van kennis en jarenlange ervaring adviseren wij u over de artiesten die geschikt zijn voor uw evenement.

Neem gerust contact met ons op om een afspraak op kantoor te maken. Of schrijf je in voor onze nieuwsbrief om op de hoogte te blijven van het meest actuele artiestenaanbod en onze activiteiten. 

daag ons uit!

In onze persoonlijke service gaan we heel ver. Wilt u daar meer over weten?
Heeft u een vraag of uitdaging voor ons?

Laat het weten via onderstaand formulier en binnen 24 uur nemen we contact met u op.

AVG

Ik geef toestemming om deze gegevens op te slaan voor maximaal 3 maanden. Wij gaan zorgvuldig met uw gegevens om en gebruiken deze uitsluitend om u van dienst te zijn. Wij hebben wel uw toestemming nodig hiervoor. Lees ook onze Privacy Statement.

boekingsaanvraag Over ons

Plaats geheel vrijblijvend een boekingsaanvraag via onderstaand formulier. We nemen zo spoedig mogelijk contact met u op voor de beschikbaarheid, prijs en verdere informatie over Over ons. Heeft u hulp nodig of verdere vragen? Neem dan gerust contact met ons op.