Evenementen organiseer je met
Zero Bookings

informeer naar de mogelijkheden, neem contact met ons op

Bedrijfsevenementen

Zero Bookings is dé specialist in het organiseren van bedrijfsevenementen met Nederlandstalige artiesten. Of het nu gaat om een bedrijfsfeest, congres, jubileum of ander evenement, wij staan voor u klaar om er een onvergetelijke ervaring van te maken.

Bij Zero Bookings regelen wij alles van A tot Z, zodat u zich kunt concentreren op de zaken die voor u het belangrijkst zijn. Onze ervaren en deskundige eventplanners werken nauw samen met u om uw visie en doelen te begrijpen en zo een uniek evenement op maat te creëren. Of u nu op zoek bent naar een intiem optreden van uw favoriete artiest of een grootschalig evenement met meerdere acts, wij zorgen ervoor dat het tot in de puntjes is geregeld.

Hollandse avonden

Bent u op zoek naar de ultieme Hollandse avond voor uw festival of café? Zoek niet verder dan Zero Bookings! Wij zijn gespecialiseerd in het organiseren van volledig verzorgde Hollandse avonden met Nederlandstalige artiesten en technische faciliteiten.

Onze ervaren eventplanners werken nauw met u samen om een evenement op maat te creëren dat perfect past bij uw wensen en budget. Van intieme cafés tot grote festivals, wij hebben de expertise en ervaring om een onvergetelijke Hollandse avond te organiseren.

Onze uitgebreide selectie van Nederlandstalige artiesten bevat bekende namen uit de Nederlandse muziekindustrie. Of u nu op zoek bent naar een zanger of zangeres, een band, of een DJ die Hollandse hits draait, wij hebben de artiest die past bij uw evenement. Onze artiesten staan garant voor een feestelijke sfeer en een geweldige avond voor uw gasten.

daag ons uit!

In onze persoonlijke service gaan we heel ver. Wilt u daar meer over weten?
Heeft u een vraag of uitdaging voor ons?

Laat het weten via onderstaand formulier en binnen 24 uur nemen we contact met u op.

AVG

Ik geef toestemming om deze gegevens op te slaan voor maximaal 3 maanden. Wij gaan zorgvuldig met uw gegevens om en gebruiken deze uitsluitend om u van dienst te zijn. Wij hebben wel uw toestemming nodig hiervoor. Lees ook onze Privacy Statement.

boekingsaanvraag Evenementen

Plaats geheel vrijblijvend een boekingsaanvraag via onderstaand formulier. We nemen zo spoedig mogelijk contact met u op voor de beschikbaarheid, prijs en verdere informatie over Evenementen. Heeft u hulp nodig of verdere vragen? Neem dan gerust contact met ons op.